Pontos idő:
Simple

CÉGÜNKRŐL

Mi jellemzi a munkánkat?
Miért minket érdemes választania?
Tovább

Simple

SZOLGÁLTATÁSOK

Mindig van időnk az Ön számára!
Tovább

Simple

ELÉRHETŐSÉG

2051 Biatorbágy, Rákóczi u. 47.
Tel: +36-30-933-0071
pontosido@pontosido.hu
Tovább

Miért érdemes minket választani?

Mi jellemzi a munkánkat?

Megbízhatóság

Legyen szó bármilyen feladatról, a jól működő kiválasztási rendszerünknek köszönhetően mindig megbízható és minőségi tevékenységet kap. Munkatársaink évek óta nálunk dolgoznak, ismerik a szakterületüket, nálunk nincs fluktuáció.

A Pontos Idő Kft. 1993-ban alakult, kizárólag magyar tulajdonosokból álló 20 éves vállalkozás, mely az Utas-és Közönségtájékoztatás, valamint az ipari órarendszerek forgalmazására és gyártására szakosodott, felismerve azt a lehetőséget, hogy ilyen jellegű vállalkozás (a komplex szolgáltatást tekintve) Magyarországon nem létezik.

A Pontos Idő Kft. műszaki és kereskedelmi koncepciója, hogy a jövő igényeinek teret biztosítva, rendkívül korszerű utas és közönségtájékoztató, óra és irodatechnikai eszközparkot tudjon kínálni üzleti partnereinek. Ennek érdekében több neves gyártóval és szállítóval kötött együttműködési megállapodásokat, melyek kiterjednek az eszközök szállítására, telepítésére, szolgáltatásaira.

A Pontos Idő Kft. az ADITECH (Német), AMANO (Japán), BODET (Francia), MARUZEN (Japán), MOBA TIME (Svájc), SIMPLEX (Amerika), WESTERSTRAND (Svéd) gyártók magyarországi képviselője, illetve termékeinek importőre.

Rugalmasság

Körülményektől, feladattól függően igyekszünk a megrendelőink igénye szerint eljárni – legyen szó gyártásról, vagy szolgáltatásról.

A Pontos Idő Kft.-nél a szakterület adottságából adódóan nagymértékben egyedi gyártás folyik. Az általunk alkalmazott és felhasznált alkatrészek és berendezések a nyugat-európai csúcs- technológiát képviselik.

Kiemelt feladatnak tartjuk a komplett szolgáltatást, melynek keretén belül az adott utas és közönség tájékoztató jellegű beruházás komplett kivitelezését tudjuk vállalni.

 • Kijelző és óra egységek, rendszerek
 • Vezérlések, software-k, elektronikák
 • Hangrendszer elemek
 • Beléptető és nyilvántartó rendszerek
 • Sporteredménykijelző egységek
 • Utastájékoztató rendszerek
 • DiaFÉNYkép berendezések
 • Kábelezési feladatok
 • Grafikai kivitelezések
 • Mechanikai munkálatok, gyártások
 • Szerviz szolgáltatás országos viszonylatban

Állandó apparátus

Minden projektünk esetében biztosítunk egy felelős vezetőt, aki a Partnerünkkel együtt személyesen felügyeli és koordinálja a munkavégzést. Cégünk vezetői és munkatársai 20 éves, komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így garantáljuk az Ön igényeinek megfelelő gyors, rugalmas és pontos szervezést.

Miért minket érdemes választania?

Azért, mert olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az egyedi igényeknek maximálisan megfelelnek. Célunk, hogy hosszú távon sikeresek legyenek partneri kapcsolataink, ezt szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap.

Törvényi szabályozások maximális betartása

Mi garantáljuk a minőséget és a jogszabálykövetést. Ellenőrizhető rendszer alapján felügyeljük és kontrolláljuk a munkavégzést, szigorúan betartjuk a szabályokat. Számunkra kiemelten fontos a Partnereink jó hírneve és elégedettsége!

Céljaink megvalósítása érdekében stratégiákat dolgoztunk ki az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményrendszerének megfelelő minőségfilozófia elemei alapján. Az így kialakított minőségbiztosítási rendszert bevezettük és folyamatosan, magas színvonalon működtetjük.

Fontos követelmények ezek az Ön számára? Ránk számíthat!

Mindig van időnk az Ön számára!!!